Interclubs, 2012


Posted on desembre 28th, by admin in blog. No Comments

Lliga de bloc Interclubs 2012

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la 3a prova de la Lliga de bloc Interclubs al rocòdrom de la nostra ciutat, a Ingravita.
Es tracta d’una lliga, que en aquest segon any de vida, es desenvolupa a 8 rocòdroms diferents del nostre país. Aquesta lliga va ser creada per un col·lectiu de persones de diferents clubs propers a Barcelona. El seu objectiu és fomentar l’escalada i posar en contacte grups de persones de diferents clubs per motivar-se, implicar-se, millorar i aprofitar al màxim els recursos (rocòdroms o boulders) de cada entitat, donant-los a conèixer a tots els participants a través del recorregut d’aquesta lliga.
Els participants compten amb la possibilitat d’inscriure’s a tota la lliga que té un preu de 64€ o solament a les proves que els interessin, en aquest cas 10€ per prova. Cada mes se celebra una prova en una sala, rocòdrom o entitat diferent, així que tots els inscrits tenen la possibilitat d’escalar en 8 sales i en blocs equipats per a la gent de cada sala, cadascú en el seu estil.
A part, s’entrega una samarreta per cada participant i al final de la lliga es farà un sorteig de material, entrega de premis i final de festa sonat.
La competició funciona de la següent manera: Cada sala ha d’equipar 8 blocs diferents de dificultats entre 4t i 7a. Tots aquests blocs tindran marcats l’inici, les preses Bonus i la presa Top (final). En funció dels intents o les preses Bonus agafades, cadascú obté una puntuació que computa en el total de la lliga.
En aquesta prova disputada a Ingravita, van passar-hi un total de 49 participants, d’entre els quals n’hi havia 19 d’inscrits a tota la lliga i 30 a la prova d’Igualada.
Els competidors podien escollir entre venir divendres a la tarda o dissabte, d’aquesta manera el degoteig d’escaladors va ser tranquil i tots van poder provar els problemes sense haver d’esperar-se.
Les classificacions les podreu consultar a: http://lligablocinterclubs.wordpress.com/classificacions
Des de Ingravita volem agrair a tots els escaladors que van venir i a tot el personal de la Lliga Interclubs pel seu suport i per comptar amb nosaltres com una prova més d’aquesta lliga.
  • 603281_461754250526578_2130321432_n
  • 1667
  • 314655_461754750526528_636786070_n
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Reobertura 1 de Juny

Reobertura el dia 1 de Juny (si entrem en fase 2) en les condicions que tot seguit us exposem:

Mesures d’accés (en principi 15 dies):

 

En...

La Lligueta Ingravita 2020

Un any més comencem la lligueta de bloc a Ingravita!

Gràcies a tots els patrocinadors: