I-BLOC 2013


Posted on agost 30th, by admin in blog. No Comments

IMG_3470I-bloc 2013, Crònica de la 2a Competició Oberta d’escalada d’Igualada
Aquest passat 24 d’agost a Igualada es va cel·lebrar L’I-bloc amb un gran èxit de participació. En aquesta edició, amb 94 participants en la competició per adults i 45 nens en l’infantil, va doblar la participació respecte l’any passat. La competició, organitzada per Ingravita, es va disputar paral·lelament a les instal·lacions del rocòdrom igualadí i a la plaça de Cal Font, on es va comptar amb 2 estructures per escalar: El rotobloc i 2 panells amb diferents inclinacions, un dels quals amb una espectacular bola, a més, aquest any es va ampliar la quantitat de blocs i el temps per fer-los.
Al matí va començar amb els participants més joves que a partir de les 10h van poder escalar en més de 20 blocs. Aquestes petites feres d’entre 5 i 12 anys ens van delectar amb les seves habilitats i moviments.
Els competidors adults, a la tarda van tenir 4 hores per a provar els 32 blocs de classificació, els qui van fer més blocs amb menys intents van poder passar a la final. Entre tots aquests recorreguts n’hi havia de tots els nivells, i de diferent puntuació.
Aquí va ser on es van veure els blocs més difícils amb els millors competidors exprimint-se al màxim. Finalment, els guanyadors del I-bloc van ser:
Absoluta masculina: David Belmonte
Absoluta femenina: Marieta Cartró
Sub18: Lluc Macià ( 9 anys!!)
Veterans: Xavi Marsal
Al finalitzar la competició es va fer el sorteig de material entre tots els participants, on cadascú va marxar amb un regal sota el braç.
Passada la competició, i com a espectacle obert a tothom, l’endemà diumenge 25 a cal Font, a la tarda vam fer una blocada popular, res més que escalar plegats tothom qui ho volgués. I a la nit, es va fer el “Lance al pernil”. Una juguesca que consistia en agafar un pernil suspès, d’un salt. Tot i la simplicitat de la prova va ser força difícil d’atrapar-lo degut a la viscositat del pernil, cosa que no va impedir que al final se’l endugués l’escalador Roger Gili, qui es va fer amb la peça agafant-la ben fort amb les dues mans, mentre el públic contava 3 eterns segons, com mana el reglament.
Amb molta afluència de públic i participants va ser un espectacle ben entretingut, que no s’hagués pogut fer sense el pernil, patrocinat per la Cansaladeria Tudela.
Des de Ingravita volem agraïr a tots els col·laboradors i en especial als amics i família que ens van ajudar a muntar aquest event, que esperem anar millorant any rere any.
Amb l’espera de no deixar-nos a ningú, moltes gràcies a tots;
Gárgola, Fixe, Boreal, Rokodromo.com, Optica Rodrigo, Charko, Black Diamond, l’Hortet de la Salut, 8c Plus, Tsunami Climbing, Munich, Fanatik Climbing, Five Ten, Cansaladeria Tudela, Didak’s, Punto Blanco, Julbo, Kon-Tiki, Cosantex, Makak, Trackdigimedia i l’Egan (espeleo grup anoia).

IMG_3460

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Reobertura 1 de Juny

Reobertura el dia 1 de Juny (si entrem en fase 2) en les condicions que tot seguit us exposem:

Mesures d’accés (en principi 15 dies):

 

En...

La Lligueta Ingravita 2020

Un any més comencem la lligueta de bloc a Ingravita!

Gràcies a tots els patrocinadors: