I-Bloc


Posted on agost 29th, by admin in blog. No Comments

Sorprenent participació a l’ I-BLOC, el primer Open d’escalada de la comarca

Aquest dissabte 25 d’Agost coincidint amb la festa major d’Igualada, vam organitzar el primer Open d’escalada que s’ha celebrat mai a la comarca. El resultat va ser inesperat, 70 participants, el límit fixat, alguns inclús de fora de la comarca i amb la valuosa participació de Marieta Cartró, distingida escaladora que competeix a nivell estatal.

L’I-BLOC consistia en oferir un tast a l’escalada per al ciutadà i especialment per als nens, i una trobada “competició” per a l’escalador local i d’arreu de Catalunya, a fi de fer colla entre els locals, donar a conèixer aquest esport a Igualada i seguir mostrant el nou rocòdrom Ingravita, actualment  el més alt de Catalunya i dels més representatius del país.

La competició es va organitzar de la següent manera, dos categories l’amateur i la pro, fet  que fomentava la màxima participació, des del principiant fins a l’expert, molt bon ambient entre els participants, nois, noies, de grans i de petits, tots escalant plegats i passant-t’ho d’allò més bé. En cada categoria hi havien 10 blocs o problemes a superar en el temps de 1h  i 30 min, escalar amb la seqüència concreta i indicada. En superar el bloc i depenent dels intents empleats es treia una puntuació que servia per passar a la final. D’aquests 10 blocs, 7 es van realitzar en les tres diferents zones del rocòdrom Ingravita i 3 a la plaça Cal Font, on també es disputaria la final de cada categoria.

A les 20:30h mentre es preparava la final, es va dur a terme el sorteig de material, gràcies a tots els col·laboradors que ens van donar suport vam poder obsequiar a tot participant amb un premi i la respectiva samarreta de l’I-BLOC, detall molt apreciat entre els assistents.

La final, emocionant i emotiva, gran esforç de tots els participants, la germanor entre ells, els aplaudiments del nombrós públic; increïble de presenciar, motiu pel qual treballarem per a realitzar futures edicions.

Gràcies a tots els col·laboradors, EGAN, la Collonada, Ajuntament d’Igualada, Gargola, BlackDiamond, Boreal, Buff, Òptica Rodrigo, Munich, Edelrid, Vaude, Julbo, Fixe, Faders, 8c plus, Charko, Diddak’s, L’hortet de la salut i la Cansaladeria Tudela.

I evidentment a tots els participants i el públic que hi vau assistir.
Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Reobertura 1 de Juny

Reobertura el dia 1 de Juny (si entrem en fase 2) en les condicions que tot seguit us exposem:

Mesures d’accés (en principi 15 dies):

 

En...

La Lligueta Ingravita 2020

Un any més comencem la lligueta de bloc a Ingravita!

Gràcies a tots els patrocinadors: