Posted on abril 4th, by adminweb in fotos. No Comments

La 2na Prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat, es va celebrar aquest dissabte 31 de Març a Igualada, al nou rocòdrom INGRAVITA, inaugurat una setmana abans.

La competició organitzada per la FEEC, l’entitat excursionista EGAN i INGRAVITA, va ser tot un èxit tant de participants com d’audiència, es va comptar amb la presencia de 60 participants, dels quals un gran nombre eren categories SUB18, dada que confirma la creixent participació d’aquest complert esport.

Deu itineraris diferents van fer falta per a totes les classificatòries i finals de cada categoria. Les categories que van participar van ser SUB12 (a partir de 8 anys d’edat), SUB 15 i VETERANES durant el matí; i SUB18, VETERANS, FEMENI I ABSOLUTA durant la tarda; les dificultats de les finals van ser respectivament 6a, 6c, 6c i a la tarda 7a, 7c, 7b+, 8a+. La majoria de les finals van ser força assequibles per als participants excepte el 8a+ que recorria un llarg recorregut de 20 metres en el que s’havien de superar 2 sostres, i cap participant ho va poder concloure.

L’opinió dels participants entrevistats va ser molt positiva, ja que la nova sala INGRAVITA ha agradat, per la seva peculiar alçada de 12’8 metres, i el seus llargs recorreguts i varietats d’inclinacions, 14 metres en 30º continuo, i 20 metres en inclinacions varies. Les zones d’aïllament per a escalfar, boulder i gimnàs específic, també van ser apreciats junt amb el servei ofert.

Un espectacular detall a nombrar, es la presencia a les instal·lacions de Ramon Julián, que ens va deleitar amb una gran exhibició al finalitzar la competició, va realitzar el 8a+ sense aparentar esforç, i seguidament dos 7c+, increïble de presenciar.

Des de INGRAVITA I EGAN, es vol agrair la presencia dels participants com de l’audiència, tant pel correcte ús de les instal·lacions com dels agraïments rebuts; el suport de la FEEC, i la presencia i exhibició d’en Ramonet.

Galeria de fotos

 • compe2
 • compe1
 • compe3
 • compe4
 • compe5
 • compe6
 • compe7
 • compe8
 • compe9
 • compe10
 • compe11
 • compe12
 • compe13
 • compe14
 • compe15
 • compe16
 • compe21
 • compe22
 • compe23
 • compe17
 • compe19
 • compe18
 • compe20


La Lligueta Ingravita 2020

Un any més comencem la lligueta de bloc a Ingravita!

Gràcies a tots els patrocinadors:

cs go server hosting